Top
Image Alt

BOQUERIA

PIPPI STUDIO Àr stolt över att presentera vÄrt senaste projekt för Boquerian, en unik restaurang belÀgen i hjÀrtat av Göteborg. Boquerian, med sin gedigna arkitektur och centrala lÀge, Àr en plats som bjuder pÄ en inspirerande kombination av historia och modernitet. Byggnaden, med sin bevarade gamla inredningsarkitektur, erbjuder en atmosfÀr som andas tidlös elegans och charm.

VÄrt mÄl med detta projekt var att framhÀva och respektera den befintliga inredningsarkitekturen samtidigt som vi tillförde en touch av vÄr egen unika design. Ett av höjdpunkterna i vÄrt arbete Àr skapandet av ett exklusivt orangeri inne i restaurangen. HÀr har vi kombinerat tradition och innovation genom att integrera naturlig grönska och detaljer som kopparlöv i orangeritaket, vilket skapar en magisk atmosfÀr för gÀsterna.

För att ytterligare förhöja upplevelsen av Boquerian har PIPPI STUDIO skapat en serie vÀggmÄlningar och tavlor som harmonierar med den historiska miljön. Dessa konstverk bidrar till att göra varje besök minnesvÀrt och unikt.

Genom vÄrt arbete med Boquerian har vi strÀvat efter att skapa en miljö dÀr varje element Àr noggrant utvalt för att komplettera och lyfta fram det redan befintliga. Resultatet Àr en restaurang som erbjuder sina besökare en harmonisk och inspirerande upplevelse, dÀr gammalt möter nytt pÄ ett smakfullt och genomtÀnkt sÀtt.

OM PROJEKTET:

Category: